În urmă cu aproximativ trei săptămâni (mai precis, pe 22 aprilie), deputatul PSD de Argeş Nicolae Georgescu anunţa că părăseşte PSD pentru a se înscrie în Partidul Pro România, al lui Victor Ponta.

„… am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate.

Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”, declara, la vremea respectivă, dl deputat Georgescu.

Dezamăgirea i-a ţinut, însă, numai vreo trei săptămâni. Ieri după-amiază, parlamentarul argeşean a anunţat că demisionează din PSD-ul lui Ponta şi revine la cel al lui Dragnea.

„După trei săptămâni de reflecție, am înțeles, mai bine mai târziu decât niciodată, faptul că mandatul de deputat obținut în 2016 reprezintă expresia votului dat Partidului Social Democrat de către cetățenii din județul Argeș. 

Consider că decizia de trecere la o altă formațiune politică reprezintă o formă de distorsionare a votului din Parlamentul Romaniei și că, ceea ce înseamnă reprezentativitatea cetățenilor, se anulează. 

De asemenea, nemulțumirile punctuale și personale nu pot fi puse în balanță cu rolul major al conducerii PSD Argeș, al tuturor primarilor PSD din județ, al reprezentanților de organizații, al celei mai mari și puternice organizații PSD, cea a municipiului Pitești, în alegerea mea ca deputat.

Drept urmare, începând de astăzi, mă regăsesc în organizația municipală a PSD Pitesti și vreau să reprezint, prin votul meu, așa cum am făcut-o de la începutul mandatului până astăzi, fără nicio sincopă, interesele celor care mi-au dat votul, ale tuturor cetățenilor județului Argeș”, a declarat deputatul Georgescu.

După această piruetă de 360 de grade, concluziile le poate trage oricine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here