Luat în colimator de procurori după ce colegii de la Newsweek România a dezvăluit că a cumpărat trei Mercedesuri de lux pentru sine şi nevastă, din banii aflaţi în vistieria PSD, deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici a ieşit la contraatac.

De aici a plecat al doilea dosar penal al deputatului Drăghici

Dumnealui i-a reclamat pe procurorii care-i instrumentează dosarul penal, reproşându-le că au oferit prompt informaţii presei, iar lui personal nu-i răspund la întrebări.

„Astăzi am sesizat Inspecția Judiciară cu privire la abaterile disciplinare săvârșite de procurorii care au dispus informare publică în cauzele în care aș fi vizat.

Printre alte aspecte incluse în sesizare, amintesc aici doar faptul că încă nu am primit un răspuns la întrebările legate de aceste dosare ce m-ar viza în mod direct.

În schimb, Parchetul a răspuns în mai puțin de 24 de ore unor întrebări adresate de jurnaliști pe același subiect. S-a mizat deci pe o mediatizare intensă care să inducă percepția unei false vinovății, fără ca eu să mă pot apăra”, susţine dl Drăghici.

Dl Drăghici e trimis în judecată într-un alt dosar, cel supranumit „Consultanţa”, în care a fost achitat în primă instanţă, însă, decizia nu este definitivă.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, PSD l-a propus pe deputatul Mircea Drăghici pentru postul de ministru al Transporturilor. Preşedintele Iohannis nu a semnat, încă, decretul de numire al dlui Drăghici în funcţia respectivă, şi nici nu dă semne că ar intenţiona s-o facă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here