Deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici a fost azi într-o nouă vizită la sediul DNA din Capitală, prilej cu care i s-a adus la cunoştinţă că e inculpat oficial într-un dosar penal de delapidare a banului public.

Sunt lucruri despre care am scris şi noi, ceva mai devreme.

În replică la aceasta, deputatul a reacţionat prin intermediul paginii sale de socializare.

„Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil.

Ca și în cazul soției mele (Georgiana Drăghici a condamnată în primă instanţă la trei ani de închisoare cu suspendare – n.r.), totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare.

În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică.

“Civilii din politică trebuie executați!”. “Am înțeles, să trăiți!”, a scris deputatul Drăghici.

Cazul soţiei sale Georgiana, la care făcea referire, e un dosar penal în care dna Drăghici a fost condamnată, acum aproximativ o lună şi jumătate, la trei ani de închisoare, în dosarul taberei de vară pentru tineretul PSD, plătită din banii Ministerului Tineretului.

Procurorii DNA o acuzaseră pe Georgiana Drăghici de mărturie mincinoasă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participație improprie la abuz în serviciu… instigare la mărturie mincinoasă şi instigare la favorizarea făptuitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here