Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor numără un membru mai puţin: Mircea Drăghici, fost trezorier al partidului, şi-a anunţat azi la prânz demisia din partid.

„Am analizat cu multă responsabilitate situaţia politică actuală, PSD se află in reconstrucţie şi pentru a întări parcursul pe care actuala conducere şi-l doreşte, am hotărât să iau o decizie radicală.

Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum şi starea mea de sănătate, astăzi am demisionat din PSD şi am comunicat acest lucru domnului preşedinte Marcel Ciolacu şi domnului secretar general Paul Stănescu”, a scris azi, pe contul său de socializare, de acum fostul deputat PSD de Argeş Mircea Drăghici.

Acesta, însă, n-a demisionat şi din Parlament. „Voi continua ca deputat neafiliat”, a informat dl Drăghici.

„Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis”, a mai spus acesta.

„Problemele cu ecouri publice” despre care vorbeşte deputatul Drăghici sunt, de fapt, probleme cu ecouri penale: el e trimis în judecată în două dosare.

Unul e cel numit „Consultanţa”, în care a fost achitat în primă instanţă, dar e vorba de o sentinţă nedefinitivă.

În al doilea dosar penal, Mircea Drăghici a fost trimis în judecată pentru deturnare de fonduri şi delapidare, acuzat fiind că şi-a luat vilă şi limuzină de lux, folosind banii partidului, primiţi de la stat ca subvenţie.

În ambele situaţii, deputatul Drăghici s-a declarat nevinovat, spunând că e persecutat politic.

sursa foto: Facebook/Mircea Drăghici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here