Deja a devenit de notorietate naţională, după numai o zi sau două, faptul că jurnaliştii de la Rise Project au intrat în posesia unei valize cu documente ale firmei TelDrum din Teleorman, firmă asociată mereu cu numele liderului PSD, dl Liviu Dragnea.

Oficial, se ştie doar că un localnic a găsit valiza cu pricina şi le-a înmânat-o ziariştilor. Un lucru bun, zicem noi, întrucât colegii de la Rise Project sun oameni pricepuţi şi oneşti, ca atare vor şti ce să facă cu documentele în cauză.

Nu se ştie, însă, cine a făcut pierdută valiza. Pardon, acum se ştie. A spus-o deputatul PSD de Argeş, dl Cătălin Rădulescu, într-o declaraţie oferită agenţiei de presă Mediafax.

„Cred că este o încercare a unor indivizi asociați cu Securitatea de a produce un fel de eveniment înainte de CEx, și când mă refer la asta, mă refer la probabil unii dintre puciștii din partidul nostru. Adică apariția unor astfel de prostii cu o zi înainte de CEx este foarte clară, este exact modelul securist…Toate anchetele s-au făcut până acum de procurori și eu nu cred în așa ceva, nu cred în primul rând în legătura președintelui Dragnea cu o companie de construcții, ce treabă are?”.

Puciştii cei mai cunoscuţi, la care se referă deputatul de Argeş, sunt Gabriela Firea, vicepremierul Paul Stănescu, ministru Apărării, Mihai Fifor…plus pistolarul Nicolae Bădălău, cu menţiunea că acesta a „sărit” la timp în barca lui Liviu Dragnea.

Niciunul, însă, dintre contestatarii lui Liviu Dragnea nu a spus că ar avea vreun amestec cu cazul valizei cu documente, pierdute pe tăpşan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here