Am scris, cu ceva vreme în urmă, că în spaţiul public a fost vehiculată deseori ipoteza unei candidaturi a dlui Tudor Pendiuc, fost primar al Piteştiului, pentru un nou mandat la Primărie, însă, de data aceasta, din partea PNL.

Ştirea a fost dezminţită de liderul Ligii Aleşilor Locali ai PNL din Argeş, dl Narcis Sofianu.

Acesta şi-a motivat poziţia prin aceea că statutul PNL nu permite candidaturi ale persoanelor condamnate penal, trimise în judecată ori cercetate pentru fapte penale, cum e cazul fostului primar Pendiuc.

Recent, însă, la o emisiune a postului regional Super TV, deputatul PNL de Argeş Dănuţ Bica a confirmat că, printre doritorii la a candida la Primăria Piteşti, din partea liberalilor, se află şi Tudor Pendiuc.

Dl Bica a explicat că liberalii fac nişte sondaje de opinie, iar acela dintre doritori care va fi cel mai bine plasat în aceste sondaje va reprezenta PNL în cursa pentru postul de primar al Piteştiului.

De asemenea, parlamentarul liberal a confirmat că, printre cei a căror candidatură e supusă acum sondajelor de opinie, se numără atât dl Tudor Pendiuc, cât şi fostul poliţist Dănuţ Dinu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here