Decizia PSD de ieri, de a modifica proiectul legii offshore, fără a se consulta cu partenerul de coaliţie (ALDE), a stârnit mânia deputatului ALDE de Argeş Andrei Gerea, fost ministru al Economiei şi al Energiei în guvernele Victor Ponta.

„Interesele sunt îndreptate către continuarea importurilor din Rusia și neînceperea lucrărilor din Marea Neagră”, a declarat aseară dl Gerea, la postul TV Realitatea.

„Cu modificările de azi (de marţi – n.r.), cineva nu dorește ca exploatarea gazelor din Marea Neagră să înceapă și se dorește, practic, continuarea importurilor de gaze din Rusia…Practic, noi închidem, nu mai dăm nici o șansă exploatării din Marea Neagră”, a mai spus dl Gerea.

Domnia-sa a vorbit, însă, vag, evitând să spună cine e acela (sau aceia) care nu doreşte exploatarea gazelor din Marea Neagră şi preferând să folosească formule impersonale, gen „se doreşte” sau „nu se doreşte”.

Deputatul Gerea a ameninţat că, dacă amendamentele PSD de marţi vor fi aprobate şi incluse în proiectul de lege, atunci parlamentarii ALDE vor vota împotriva legii offshore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here