Deputata PSD de Argeş Simona Bucura-Oprescu a anunţat, azi în jurul orei 9, pe pagina sa de socializare, că a fost confirmată infectată cu Covid-19.

Deputata a transmis că starea ei de sănătate e bună şi că are încredere în profesionalismul medicilor de la Spitalul Orăşenesc din Mioveni, unde e internată pentru tratament.

„Mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la #Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți.

Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a transmis dna Bucura-Oprescu, pe de patul Spitalului din Mioveni.

Deputata are 40 de ani şi e politiciană încă de când era elevă. A fost consilier judeţean şi e deputată din 2012, fiind la finele celui de-al doilea mandat.

Mulţi politicieni, inclusiv dna Bucura-Oprescu, nu s-au sinchisit prea mult de portul măştii de protecţie în spaţii aglomerate

Foarte probabil că s-a infectat cu Covid-19, la fel ca şi alţi politicieni din toată ţara, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. Mai ales că distinsa doamnă deputat a fost surprinsă în mai multe ipostaze electorale fără să poarte mască de protecţie.

În ultima campanie electorală s-a făcut cunoscută în toată ţara prin criza de xenofobie avută la Albeştii de Muscel, unde a spus că primar în Muscel poate fi numai cine e os de muscelean, iar veneticii nu sunt bineveniţi, aluzie la vedeta TV Elena Lasconi, candidată la Primăria Câmpulung.

sursa foto: Facebook/Simona Bucura-Oprescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here