În avanpremiera meciului din această seară, dintre naţionalele Islandei şi României, de la Reykjavik, din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, fotbalistul Dennis Man (foto), legitimat la Parma, în liga a 2-a din Italia, a oferit un interviu pentru postul TV (de fapt, un canal de youtube) al Federaţiei Române de Fotbal, FRF TV.

Tânărul domn Mann a avut o ocazie rară să se facă de râs şi, spre deosebire de ce face pe terenul de fotbal, pe aceasta n-a ratat-o, destăinuind că e un mare pasionat de manele. „20 din ultimele 30 de cântece pe care le-am ascultat pe telefonul mobil, în cantonament (cel dinaintea meciului cu nordicii – n.r.) sunt manele”.

Chestionat de colegii de la gsp.ro despre preferinţele muzicale ale lui Dennis Man, fostul mare internaţional Viorel Moldovan (golgeter la echipe precum Dinamo, Rapid, Fenerbahce sau FC Nantes) s-a declarat şocat: „Cum dracu’ să te motivezi când joci în tricoul naţionalei, pentru ţara ta, ascultând manele?… Eu unul mă declar depăşit de o aşa situaţie”.

Acum, dacă lui Dennis Man – şi unor colegi de-ai lui – îi plac atât de mult manelele şi se motivează pe ritmurile lui Adrian Copilul Minune înainte de meciurile naţionalei, poate că ar fi mai nimerit ca, în loc de „Deşteaptă-te, române!”, fotbaliştilor noştri să li se intoneze, înainte de meci, „Auuuu, viaţa mea”. Poate aşa bat şi ei pe cineva.

sursa foto: Facebook/FCSB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here