Dana Rozalia Varga, consilieră pe problematica etniei rome a prim-ministrului Viorica Dăncilă, a anunţat azi că părăseşte partidul din care face parte, ALDE.

„După 13 ani de implicare politică alături de domnul Călin Popescu Tăriceanu și familia liberală, ani în care am muncit în toate campaniile electorale, candidând în 2008 și în 2016 la alegerile parlamentare, dedicându-mă în totalitate partidului, cu sacrificii personale și profesionale, promovând politica ALDE prin apariții publice în calitate de comunicator, doresc să vă transmit că mi-am depus demisia din Partidul ALDE.

Nu am luat această decizie pentru funcția mea, ci pentru că nu pot continua politica fără demnitate, fără principii adevărate, fără implicare continuă, fără comunicare si, în niciun caz, cu prejudecăți din partea unor colegi.

… din anul 2016, am observat deterioarea comunicării de la centrul ALDE care în ultima vreme a devenit extrem de defectuoasă.

De asemenea, în ultima perioada am simțit prejudecățile anumitor colegi, mai ales când Departamentul pentru Minorități a fost desființat, ceea ce a însemnat pentru mine o jignire după munca și dedicarea pe care am depus-o în acest departament.

Ultimele decizii ale ALDE: de a ieși de la guvernare și de a susține un candidat independent, care o să facă politică într-un rol de „comedie” (Mircea Diaconu – n.r.), sunt lucruri greu de înțeles, nu numai pentru mine, ci pentru un întreg electorat”, a declarat dna Varga.

La începutul lunii august, aceasta a fost vedetă naţională preţ de câteva zile, după ce a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj foto în care preşedintele Iohannis era asemuit cu Adolf Hitler.

Deşi o bună parte a opiniei publice i-a cerut plecarea din funcţie, fiica fostului bulibaşă al Clujului, Rudolf Varga, a refuzat.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here