Demisia unui ministru nu ajunge: plecaţi cu toţii!

Date:

Share post:

Deocamdată, tragedia de la Caracal a făcut doar două victime la nivel înalt: au demisionat din funcţii şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi un ministru, cel de Interne.

E, însă, mult prea puţin. Poliţia e plină de şefi cu doctorate furate, Guvernul şi instituţiile subordonate colcăie de odrasle, nepoţi, cumnaţi, unchi şi mătuşi de-ale potentaţilor Puterii (PSD, ALDE, UDMR).

Autoritatea statului român tinde spre zero barat, cu instituţii conduse de incompetenţi şi agramaţi.

Credibilitatea acestui stat, în ochii noştri, ai propriilor cetăţeni, a ajuns la minimul imaginabil.

Două demisii – şi alea, date cică doar „ca să nu afecteze prestigiul instituţiei” (care prestigiu? – n.n.) – nu sunt nici pe departe suficiente.

„Monstrul din Caracal s-a dezvoltat pe terenul fertil al guvernării voastre infracționale. Ferocitatea lui de psihopat a fost alimentată de pledoariile anti-justiție de la Antena 3, RTV, TVR 1 și alte latrine.

Crimele lui în serie au fost posibile din cauza corupției canceroase din Poliție, a deprofesionalizării acestei instituții prin numiri politice. Ați pus toate lighioanele PSD-iste în funcții mari, bine plătite.

Ați creat în Poliție celule mafiote care știu să facă bani pentru voi, termitelor, dar nu știu să prindă un criminal în serie care acționează la vedere”, scria azi, pe site-ul www.ziaristii.com , jurnalistul Grigore Cartianu.

Soluţia e una singură: plecaţi cu toţii! Cu odrasle şi cu amante cu tot! Întreg Guvernul trebuie să plece, în frunte cu agramata din fruntea-i!

Vorba fostei operatoare de la 112, dna Cristina Şoloiu, ale cărei rânduri le-am publicat ieri: „întreg sistemul trebuie dărâmat și reconstruit de la zero”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular