Cazul celor două fete din Olt, ucise de un dezaxat din Caracal, a şocat opinia publică românească.

Ieri spre seară, principalul suspect, un anume Gheorghe Dincă (în imagine, încadrat de poliţişti), a recunoscut ambele omoruri.

„A recunoscut că le-a omorât pe amândouă… din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreține relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a spus vocatul din oficiu al suspectului, Bogdan Alexandru.

Încetineala nepermisă cu care au reacţionat instituţiile statului, cărora le-a luat aproape o zi ca să o găsească pe Alexandra Măceşanu, cea care sunase de trei ori după ajutor la dispeceratul 112, a stârnit revoltă peste tot în ţară.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, prin vocea purtătoarei de cuvânt, fosta ziaristă Mariana Pop, spune că n-a greşit cu nimic.

Reprezentanţii Poliţiei Române zic la fel. Cei de la Dispeceratului 112 spun şi ei că au respectat procedurile. Despre procurori n-ai voie să zici nimic, pentru că judecătorilor şi procurorilor, aceşti mici Cristoşi de pe pământ, nu le poate reproşa nimeni, niciodată, nimic.

SRI ar fi putut ajuta decisiv cu localizarea fetei, dar, după modificările la legile Justiţiei, operate de coaliţia PSD-ALDE-UDMR, serviciul nu mai poate interveni în astfel de cazuri.

Pe scurt, toată lumea şi-a făcut treaba, dar cele două copile dispărute rămân dispărute pe vecie. Omorâte, probabil, de un ins dezaxat, pe care instituţiile de forţă ale statului român n-au fost în stare să-l prindă.

Din păcate, zecile de mitinguri de protest, desfăşurate în mai multe oraşe mari ale ţării, nu mai pot ajuta la nimic.

Nu se iluzionează nimeni că acest guvern, compus din şoferi impertinenţi, secretare obraznice şi „intelectuali” şcoliţi la universităţi gen „Spiru” sau „Bioterra”, va pleca.

Începe chiar să devină simpatic alde Ponta, care a avut decenţa să demisoneze după tragedia de la Colectiv.

sursa foto: captură video B1 TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here