Declarația pentru stabilirea taxei de salubrizare se poate depune până în 28 decembrie

Date:

Share post:

Primăria Municipiului Pitești, prin Direcția Impozite și Taxe Locale, reamintește piteștenilor că, în urma modificărilor adoptate prin HCL nr. 392 din data de 26.11.2020, a fost prelungit termenul de depunere a declarațiilor de stabilire a taxei de salubrizare până la data de 28 decembrie a anului curent.

De asemenea, termenul de plată a taxei de salubrizare pentru lunile noiembrie și decembrie 2020 a fost prelungit până la data de 31 martie inclusiv, fără penalități.

Modalitatea de depunere a declarațiilor on-line este cea mai ușoară și recomandată în contextul epidemiologic actual, iar, pentru cei care doresc să își creeze cont personal pe platforma on-line a Primăriei Pitești sau să afle cum anume pot depune documentele și achita on-line taxele și impozitele locale, vă reamintim că puteți găsi aceste informații în cele trei tutoriale postate pe această pagină în luna noiembrie, create special pentru ca oricine să aibă acces rapid la aceste servicii on-line.

Mai multe detalii despre modul de implementare a noii taxe de salubrizare puteți găsi accesând link-ul de mai jos:

http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUNID/informatii-privind-stabilirea-taxei-de-salubrizare–2020-000848DA?OpenDocument&fbclid=IwAR0JpU0fgPp9lhllmfRzBp779OtNSL7MBigoyCiF8HnVVa600MgcN4Pj-Z0

sursa info şi foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular