După ce a finalizat, în linii mari, dezinfecţia spaţiilor publice din oraş, Pimăria din Mioveni trece, de poimâine încolo, la montarea de dozatoare cu dezinfectaant în toate cele 550 de scări de bloc din oraş.

„Recipientele cu soluție dezinfectantă vor fi montate la intrarea în fiecare scară de bloc, acțiunea desfășurându-se etapizat, începând de joi, 9 aprilie, ora, 09.00 și va continua până la dotarea corespunzătoare a tuturor celor peste 550 de scări de bloc.

După montare, aparatele cu soluții dezinfectante vor fi predate, pe bază de proces verbal, președinților asociațiilor de proprietari, administratorilor de bloc sau unui reprezentant al imobilului.

Realimentarea dozatoarelor se va face doar cu gel dezinfectant sau substanțe bactericide (nu spirt, alcool sanitar ori alte soluții lichide) de către reprezentanții S.Ed.C. Mioveni, conform unui program aprobat.

IMPORTANT! Autoritățile locale nu își asumă responsabilitatea înlocuirii dozatoarelor de dezinfectant în caz de distrugere ori dispariție al recipientului.

Pentru sugestii, informații, eventualele situații în care apar disfuncționalități, rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari să sune la numărul de telefon 0348 457 102, pentru a se interveni prompt în remedierea problemelor.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii, să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni”, a comunicat Primăria din Mioveni.

sursa foto: Primăria Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here