De Mărţişor, o femeie, Alina Niţă, numită director general la Registrul Auto Român

Date:

Share post:

Registrul Auto Român are de azi, 1 Martie – frumoasă coincidenţă cu ziua Mărţişorului – un director general femeie, în persoana dnei Alina Niţă (43 de ani). Este, dacă nu ne înşelăm, pentru prima dată de când a fost înfiinţată această instituţie când la conducere a fost numită o femeie.

„Doamna Niță este în echipa Registrului Auto Român (RAR) de 7 ani, iar în ultimii doi a fost director economic. De profesie economist, este determinată să-și concentreze acțiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării și gestionării instituției din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piața auto”, se arată într-un comunicat de presă al RAR.

“Sunt adepta comunicării transparente și a identificării soluțiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentați din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creșterea siguranței în trafic.

După 7 ani în RAR, știu ce așteptări au oamenii care ne trec pragul și nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienți, profesionalismul angajaților și calitatea activităților prestate sunt o normalitate.

Despre toate proiectele care îmi vor defini mandatul de director general vă voi informa constant. Până atunci, vă doresc o primăvară plină de speranță!”, a transmis proaspăta directoare generală a RAR.

sursa foto: Registrul Auto Român

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Spitalul Județean Argeș, linie endoscopică de ultimă generație la Urologie

Pacienţii cu afecţiuni urologice vor beneficia de acum de...

Cod galben de ploi în sud-estul României. Vizat, și tot județul Argeș. La munte va ninge

Administrația Națională de Meteorologie ANM a emis azi o...

Spitalul Județean Pitești angajează medici

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează concurs pentru angajarea...

Documentar despre cariera și viața lui Ilie Năstase, în regia lui Tudor Giurgiu, prezentat la Pitești

Premiera documentarului ”Nasty”, despre cariera și viața lui Ilie...