De mâine şi până în data de 20 octombrie, la Piteşti se desfăşoară o acţiune amplă de reciclare a deşeurilor electrice, organizată de Primăria oraşului şi de Serviciul Local de Colectare Argeș.

Cetățenii au ocazia să scape gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice, şi într-un mod care nu dăunează mediului.

Punctele de colectare provizorii vor fi disponibile pe 13 octombrie, între orele 10 şi17, în următoarele locuri:

* în faţa Primăriei municipiului Pitești
* în piaţa Smârdan
* în piaţa Trivale, la complexul II

Pentru cei care nu au posibilitatea să aducă singuri obiectele respective la punctele de colectare,  în perioada 13-20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Argeș asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu sau de la sediile de firme sau instituții.

Pentru aceasta, doritorii sunt rugaţi să apeleze telefonul gratuit  0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9 şi 17, în vederea unei programări.

Fiecare participant la această acțiune re șansa să câștige unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: un frigider, un cuptor cu microunde, trei mașini de călcat, trei mixere, patru cafetiere și tot atâtea truse accesorii scule.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 22 octombrie, la ora 10, la sediul Primăriei Pitești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here