O veste bună pentru aceia dintre dumneavoastră care au în plan să plece în concediu într-una din ţările care solicită cetăţenilor români prezentarea unui test Covid-19 negativ.

Nu doar Spitalul din Mioveni oferă astfel de servicii, contracost, ci şi „Judeţeanul” din Piteşti.

„De mâine, 16 iulie 2020, la Spitalul Județean de Urgență Pitești se vor putea efectua, la cerere, teste pentru detecția noului coronavirus.

Recoltarea probelor se va realiza de către personalul sanitar din cadrul cabinetului ORL al instituției, în spațiul destinat internărilor de zi a pacienților fara suspiciune de infectare cu SARS CoV-2 (zona UPU), de luni până vineri, in intervalul orar 8,30- 11.

Probele vor fi procesate de către personalul… spitalului.

Taxele aferente vor fi încasate de luni și până vineri, la Biroul de informații din Ambulatoriul de Specialitate al unității sanitare. Zilnic, vor putea fi recoltate 35 de teste.

Costul unui test pentru detecția COVID – 19, la cerere, este de 280 de lei.
Programările se pot face on line, pe site-ul instituției www.sjupitesti.ro„, a informat biroul de presă al spitalului.

De notat că pentru eventuala traducere a rezultatelor testului, într-o limbă străină, trebuie să vă adresaţi unui traducător.

1 COMENTARIU

  1. Pentru test covid programare.

    Făceţi-vă o programare la Spitalul Judeţean sau la cel din Mioveni. Sunt, de asemenea, şi alternative particulare. Dacă vreţi, vă ajutăm cu telefoane de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here