De mâine, masca e obligatorie în toate spaţiile publice din judeţul Argeş

Date:

Share post:

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş (CJSU), condus de prefectul Emanuel Soare, întrunit azi în şedinţă extraordinară, a hotărât, printre altele, prin Hotărârea CJSU nr. 48 că, “începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș se interzice organizarea și desfășurarea în spații deschise a oricărui eveniment și/sau activitate tradițională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween și altele asemenea, care generează aglomerări de persoane”.

De asemenea, conform Hotărârii citate, “este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș.”

Măsurile par severe pentru judeţul Argeş, care e judeţul cu cel mai mic indice de infectare (cazuri de Covid-19 raportate la mia de locuitori) dintre toate judeţele ţării.

Însă, în primăvară, Argeşul era în mod constant printre primele cinci cele mai infectate judeţe ale ţării şi doar măsurile severe luate atunci – şi continuate acum – de prefectul Emanuel Soare au readus situaţia sub control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular