Ieri, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș…au reținut doi bărbați de 25 de ani, din comuna Domnești și, respectiv 38 de ani, din comuna Băiculești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea precedentă, în jurul orei 23.30, în urma unui conflict generat de amenințări pe o rețea de socializare, bărbatul de 25 de ani, din Domnești, s-ar fi deplasat la locuința bărbatului de 38 de ani, din Curtea de Argeș, unde, pe drumul public din fața acesteia, s-ar fi lovit reciproc cu obiecte tăietoare și contondente.

De asemenea, bărbatul de 38 de ani a lovit autoturismul bărbatului de 25 de ani, provocându-i distrugeri la la nivelul parbrizului, lunetei, oglinzii retrovizoare exterioare și lămpii semnalizatoare.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, bărbatul de 25 de ani, din Domnești, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației pe durata stării de urgenţă.

sursa info: Poliţia judeţului Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here