Consiliul Local Piteşti a decis în şedinţa sa de azi că autovehiculele staţionate neregulamentar, pe raza oraşului, vor putea fi ridicate din locul respectiv.

„Dispoziția de ridicare a autovehiculului se realizează… de către agenții Poliției Locale Pitești sau, după caz, ai Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, iar activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar se desfășoară, în condițiile legii, de către Administrația Domeniului Public Pitești, instituție care va și gestiona depozitarea în spaţiul special amenajat din incinta Târgului Săptămânal al municipiului Pitești, aflat pe raza comunei Bradu”, a informat municipalitatea.

Pentru cei ale căror maşini vor fi ridicate din cauza staţionării neregulamentare, sancţiunile pecuniare vor fi piperate de-a binelea.

„Pentru operațiunile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor se percep de la proprietarii sau deținătorii legali ai acestora, persoane fizice sau juridice, următoarele tarife:

a) 300 lei/vehicul, pentru operațiunea de ridicare;

b) 275 lei/vehicul, pentru operațiunea de transport;

c) 60 lei/vehicul/zi, pentru operațiunea de depozitare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here