„Auchan România anunță debutul celei de-a XII-a ediții a Târgului de Bere, cel mai mare târg de bere din comerț din România și unul dintre evenimentele emblematice ale companiei. Astfel, în perioada 23 iunie – 20 iulie 2021, în toate hipermarketurile Auchan, precum și în magazinul online auchan.ro, clienții vor avea acces la o selecție extinsă de sortimente de bere, dar și la o gamă variată de produse complementare servirii acesteia”, a informat lanţul francez de magazine, printr-un comunicat de presă.

Demn de menţionat e că, dintre cele aproximativ 300 de sortimente de bere expuse şi oferite spre comercializare, mai bine de jumătate (adică 175 de sortimente) sunt beri româneşti, mai zic cei de la Auchan România.

În ce priveşte berile din import, se vor regăsi pe rafturile magazinelor Auchan mărci provenind din Franța, Belgia, Germania, Cehia, Marea Britanie, Austria sau Finlanda. N-am înţeles de ce nu sunt prezente la târg şi beri provenind din ţări cunoscute pentru calitatea înaltă a berilor produse: e vorba în primul de rând de Slovacia, care produce beri cel puţin la fel de bune calitativ ca şi Cehia sau Germania, dar şi de Macedonia de Nord, Grecia sau Portugalia.

„Târgul de Bere din acest an se derulează în toate hipermarketurile Auchan, dar și virtual în magazinul auchan.ro, de unde clienții pot comanda online sortimentele preferate. Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la nivel național, standard sau expres, sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciile gratuite Click&Collect și Drive”, a mai transmis Auchan România.

Prin urmare, toate cele 300 de sortimente de bere despre care e vorba aici le puteţi găsi şi la magazinele Auchan din Piteşti, situate la Bradu şi în zona fostei fabrici Rolast din cartierul Găvana. Târgul a început ieri şi va ţine până în data de 20 iulie inclusiv.

sursa foto: Auchan România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here