După ce a fost dat afară din PSD, deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu („Mitralieră”) a intrat în Partidul Ecologist Român (PER), alături de alţi câţiva inşi deveniţi indezirabili chiar şi pentru un partid ca PSD, gen Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae şi alţii asemenea.

Dl Rădulescu a „confiscat”, practic, organizaţia PER Argeş, determinându-i pe majoritatea membrilor, în frunte cu liderul Cătălin Gherzan, să plece din partid.

Aşa că, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dl Rădulescu a ajuns cap de listă la PER Argeş, pentru Camera Deputaţilor.

Rezultatele au fost, însă, dezamăgitoare, şi la nivel de judeţ, şi la nivel de ţară: niţel peste un procent din voturi.

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, a declarat pentru Newsweek România că formațiunea a avut acest scor pentru că „a fost furat”.

Au furat voturile PER statul paralel şi nenorociţii de la AUR, crede, de acum, fostul senator Şerban Nicolae.

„Nu am intrat în Parlament pentru că nu ne-a lăsat statul paralel. E foarte simplu. AUR era sub mine la locale, l-am bătut de nu știa de el, cu 0,4%, nici o treime din ce am luat eu. De la 0,4% ajunge într-o lună și jumătate la 9%…

… Eu am fost la vot, dar votul meu nu e. Am prieteni, cunoștințe care au fost la secție și care au votat cu mine, dar nu se regăsesc voturile lor”, a declarat şeful PER, Dănuţ Pop, pentru colegii de la Newsweek.

Ce e cert, deocaamdată, e că am scăpat de aceşti oameni. Dasfidania!

Puteţi citi integral articolul celor de la Newsweek, din care am citat mai sus, accesând link-ul de mai jos:

https://newsweek.ro/politica/serban-nicolae-si-deputatul-mitraliera-nu-au-intrat-in-parlament-nu-ne-a-lasat-statul-paralel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here