În fața vaccinării împotriva Covid-19 mulți s-au dat înapoi. Din păcate, au fost făcute publice multe cazuri care prezintă persoane care nu credeau în existenţa virusului, iar apoi au contactat boala sau chiar au decedat după infecție. Printre acestea, destui tineri, care se presupune că au imunitatea puternică și nu se confruntă cu probleme de sănătate.

Spitalul Virtual pentru Copii – un spaţiu educaţional virtual – a postat pe pagina sa de Facebook un studiu referitor la motivele pentru care foarte mulți tineri cad răpuși de Covid-19, deși nu prezintă alte probleme medicale. Problema ar fi o anomalie genetică, care nu permite corpului să se apere singur în fața unei infecții. Sunt persoane care se nasc fără o parte a genelor responsabile de răspunsul imun corect în fața unei infecții virale, de aceea vaccinarea trebuie să fie o alegere importată care poate salva viața.

Din acest motiv au existat tineri, adolescenți, copii, care nu prezentau alte comorbidități, dar care au făcut o formă severă a infecției, în lipsa imunizării prin vaccinare.

“Acești pacienți vor produce autoanticorpi ce blochează „muniția” pe care o folosim în lupta cu virusurile, numită interferon. Ca și cum un general incompetent ordonă folosirea muniției de antrenament la războiul adevărat.

Concluzia? Acele persoane care mor inexplicabil ca urmare a complicațiilor grave ale COVID-19 nu au o infecție mai severă din cauza SARS-CoV-2 ci au o „strategie” greșită de apărare, producând autoanticorpi ce fac rău propriului organism, blocând interferonul ce ar putea impiedica multiplicarea virusului.

Acest răspuns aberant, cu autoanticorpi, e prezent la ~1 din 5 pacienți cu boală gravă.

Dacă faci boala și ai acest tip de anomalie imună te „sinucizi”. Dacă acești pacienți se vaccinează nu mor, deoarece autoanticorpii nu favorizează dușmanul ce s-ar multiplica în corpul lor, pentru că dușmanul NU EXISTĂ!”, explică medicii pediatri pe pagina de Facebook a Spitalului Virtual pentru Copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here