De ce e clubul FC Argeş ca şi inexistent la capitolul comunicare?

Date:

Share post:

De ce anume stă clubul FC Argeş atât de prost la capitolul comunicare cu presa, cu publicul, cu proprii suporteri, până la urmă, e o întrebare la care nici suporterii înşişi nu au un răspuns.

Unii ne mai întreabă pe noi, ziariştii care (mai) scriem despre sport, dacă ştim mai multe. Evident, nu ştim mai multe decât scriem.

Proasta comunicare s-a acutizat în ultimele zile, după începerea perioadei de transferuri. Firesc, microbiştii argeşeni vor să ştie cine a plecat de la echipa favorită şi cine a venit. Numai că aceste informaţii lipsesc de pe canalele de comunicare ale lui FC Argeş.

Le dă presa, pe surse. Spre exemplu, noi am anunţat transferul celor doi jucători malgaşi, veniţi din Liga a 3-a franceză, cu o zi înainte de anunţul oficial.

Ruan Teles e plecat de la echipă de luni de zile, dar niciun anunţ oficial. FC Argeş a adus de la defuncta Gaz Metan Mediaş doi puşti foarte talentaţi, de viitor. Niciun anunţ oficial. Au mai plecat jucători (Muşat, Fatai, Arias, Said etc) de la echipă. Tot fără vreun anunţ oficial.

Măcar lui Cătălin Barbu, fiul Cobrei, şi lui Cristi „Dodel” Tănase li se puteau dedica 2-3 cuvinte de mulţumire, la despărţirea neanunţată oficial de echipă.

Din când în când, primarul echipei, Cristian Gentea, îşi mai face câte o poză în birou – azi, chiar în ţinută de fotbalist – cu vreunul din jucătorii transferaţi. Oare de ce nu-s prezentate noile transferuri de Jean Vlădoiu, managerul general, la stadion, acolo unde e locul fotbaliştilor?

FC Argeş e în cantonament, în Austria, de vreo două zile. La fel, niciun anunţ oficial despre cum merge pregătirea, nicio informaţie legată de echipă.

Spre exemplu, azi FC Argeş ar fi trebuit să joace un prim amical cu o echipă maghiară de primă ligă din Budapesta. Meciul a fost anulat, dar pe site-ul oficial al clubului nu e oferită nicio informaţie. Ştirea anulării jocului a dat-o clubul maghiar.

Aflăm, în schimb, de pe site-ul oficial al clubului FC Argeş, că jucăm peste vreo săptămână cu o divizionară secundă din Austria.

Ca să rezumăm cumva cele de mai sus: mai are FC Argeş birou de presă, om de legătură cu presa, site oficial, cont oficial de Facebook etc? Sau întrebăm la Primărie despre plecări, transferuri, amicale etc?

Dacă la Primărie trebuie să ne adresăm pentru informaţii despre FC Argeş, cine ne oferă aceste informaţii? Cristina Munteanu, purtătoarea de cuvânt a omului de cuvânt, sau Lucreţiu Tudor, city-managerul? Sau să întrebăm la biroul de urbanism? Sau sunăm la Apă Canal, cum facem?

Puetm continua aşa până mâine. Facem, însă, azi, o pauză.

sursa foto: argesfc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Accident pe Dealul Negru, la Cotmeana, între un autoturism și un TIR

Un autoturism și un autotren de tip TIR au...

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu au au inaugurat un complex de locuințe protejate și un centru de zi la Tigveni

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și președintele...

Cerc de limba engleză pentru profesori, la Școala Gimnazială Ion Minulescu din Pitești

Alaltăieri, 18 mai, Școala Gimnazială Ion Minulescu și-a deschis...

Va fi gata sau nu, anul acesta, drumul expres DEx12 Craiova-Pitești? Părerile sunt împărțite

Pe cele două loturi încă nefinalizate ale DEx12 Craiova-Pitești,...

42 km din autostrada A1 București-Pitești se reabilitează cu bani de la bugetul de stat

Sectorul cuprins între km 44 și 86 din autostrada...