De ce-a luat FC Argeş bătaie de la o echipă de judeţ: „Băieţii au obosit”. După doar 6 etape

Date:

Share post:

După înfrângerea jenantă din meciul de Cupa României, de ieri, în faţa unei echipe de liga a IV-a din Slatina (scor 0-2), antrenorul echipei FC Argeş, dl Emil Săndoi, a venit şi cu nişte explicaţii. Iată-le:

„Pentru meciul cu CSM Slatina am decis să menajez mai mulţi jucători. Veneam după o deplasare grea şi obositoare la Timişoara. Jucătorii acuzau o stare de oboseală şi am decis ca şapte dintre fotbaliştii care au evoluat la meciul de duminică, din campionat, să nu intre în teren.

Îmi pare rău că cei care au intrat nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor mele şi ale suporterilor. S-a văzut o lipsă de prospeţime la toţi cei care au fost în teren cu Slatina. Am făcut multe greşeli individuale care ne-au costat. Acum trebuie să ne axăm doar pe campionat.

Îmi doream foarte mult să ajungem cât mai sus în Cupa României, chiar dacă eram conştient de faptul că, mai devreme sau mai târziu, puteam părăsi competiţia când intrau în joc formaţiile de Liga I.

Toţi avem vină pentru această eliminare din Cupă. Trebuie să facem uitat cât mai repede acest meci şi să ne concentrăm pentru partida cu Universitatea Cluj-Napoca, de luni seară” a declarat dl Emil Săndoi.

Băieţii au obosit după şase etape de campionat

Explicaţiile dlui Săndoi, să ne ierte domnia-sa, dar nu pot fi luate de bune. Cum adică „deplasarea grea şi obositoare, la Timişoara”? Că doar n-au mers pe jos domnii fotbaliştii. Au mers cu autocar confortabil, cu o zi înainte de meci. Iar drumul de la Piteşti la Timişoara nu durează mai mult de şapte, maximum opt ore.

Nu e acceptabilă explicaţia că nişte jucători cu ceva valoare, aşa cum are FC Argeş, să obosească după numai şase etape de campionat. Dacă după şase etape deja-s obosiţi, cam cât de obosiţi vor fi aceşti băieţi prin etapa a 25-a sau a 30-a?

Nu cumva a fost aici vorba de subestimarea adversarului, care e prima condiţie necesară ca să iei bătaie de la o echipă de judeţ? Nu cumva dl Săndoi şi-a pregătit astfel jucătorii încât aceştia au crezut că dacă poartă acelaşi echipament pe care-l purtau, pe vremuri, Dobrin, Mutu sau Vasile Popa, e suficient ca să baţi o echipă de amatori?

Pentru ce joacă FC Argeş?

Dacă, însă, lucrurile stau cum le-a descris antrenorul Săndoi, atunci e grav. Înseamnă că rezervele lui FC Argeş, recte echipa care s-a făcut de râs în Cupă, n-au valoare nici cât nişte amatori de „judeţ”. În plus, mai şi obosesc foarte repede.

Chestia că oricum ne elimina vreo echipă de primă ligă e şi ea greu de digerat de suporteri. Toţi microbiştii din Piteşti ştiu că, neavând voie să joace în prima ligă, mai rămânea doar satisfacţia unui parcurs onorabil, cât mai lung, în Cupa României.

Să nu faci niciun efort pentru atingerea măcar a acesui obiectiv şi să laşi să-ţi dea cu terenul în cap o formaţie de calibrul Olimpiei Suseni sau a Voinţei Buzoeşti…asta seamănă a desconsiderare a tuturor celor ce iubesc FC Argeş.

Dacă promovare în Liga I nu se poate, iar pe Cupa României nu dăm doi bani, se pune serios întrebarea de ce mai merg la antrenamente şi la meciuri aceşti băieţi? Că şi aşa dă oboseala-n ei din etapa a şasea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Anchetă de corupţie la vârful Consiliului Judeţean Argeş; vicele Marius Nicolaescu, urmărit penal pentru trucarea unei licitaţii

Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este urmărit...

Încă o victorie pentru handbaliste la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a reușit o victorie importantă în fața naționalei...

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...