„Ecograful primit prin donație de la SC Techno Dopo Total SRL, în perioada stării de urgență, este, de azi, 15.06.2020, folosit în cabinetul de Obstretică – Ginecologie al Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești”, a transmis azi purtătorul de cuvânt al Spitalului, dna Cristina Cazacu.

„Adriana Molfea, managerul unității sanitare, și-a respectat promisiunea față de viitoarele mămici din Argeș care vor beneficia de acum înainte de această investigație în regim decontat, în baza biletului de trimitere și a unei programări prealabile.

Menționăm că până în prezent, ecograful a fost solicitat și utilizat pentru sectorul suspect COVID organizat la nivelul Secției Obstetrică –Ginecologie din cadrul unității spitalicești.

Pentru a beneficia de ecografie, pacienta se va programa telefonic la numărul: 0248/286.099, interior 247.

Nerespectarea datei și orei stabilite va impune reprogramarea acesteia pentru a nu perturba celelalte consultații. În ziua programării, pacienta se va prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie, cartea de identitate și cardul de sănătate”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Reamintim că, în ultimii doi ani cel puţin, dotarea tehnică a spitalului a fost constant îmbunătăţită, prin achiziţionarea mai multor aparate şi dispozitive medicale de ultimă generaţie.

sursa foto: Spitalul Judeţean Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here