Darea de seamă a Jandarmeriei Argeş, pe luna octombrie

Date:

Share post:

„În perioada de referinţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș au executat 1826 misiuni de menţinere sau asigurare a ordinii publice în zona de competenţă, din care 1328 misiuni în patrule mixte în cooperare cu poliţiştii argeșeni, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională şi prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

Pe timpul acestora au fost aplicate 594 sancţiuni, dintre care 314 avertismente scrise şi 280 amenzi în valoare totală de 137.950 lei.

În aceeaşi perioadă, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală în cazul a 11 infracţiuni constatate independent, astfel: 1 infracţiune privind deţinerea de substanţe interzise, 2 infracţiuni privind portul sau folosirea fără drept de obiecte interzise, 4 infracţiuni privind ocolirea aparatelor de măsură a energiei electrice şi 4 infracţiuni privind furtul, iar pe timpul misiunilor desfăşurate în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Argeș, în sistem integrat, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a 15 de infracţiuni.

De asemenea, jandarmii au pus în aplicare un număr de 49 mandate de aducere emise de instanţe sau parchete şi au intervenit în 18 situaţii în urma apelurilor primite prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

Acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse de autorităţi pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2 vor continua şi în perioada următoare în zonele aglomerate, pieţe, parcuri, mijloace de transport în comun şi în alte zone în care se pot produce aglomerări de persoane.

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea S.N.U.A.U. – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune”, a informat Jandarmeria Argeş.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...