Dan Bittman dacă tăcea, cântăreţ rămânea

Date:

Share post:

Recent, cunoscutul cântăreţ Dan Bittman, solistul de-o veşnicie al nu mai puţin cunoscutei trupe rock Holograf, a prezentat, la Bucureşti, o sindrofie organizată de Primăria sectorului 5.

Edilul sectorului respectiv al Capitalei, Daniel Florea (PSD), i-a rezervat dlui Bittman rolul de prezentator. Cu acest prilej, cântăreţul s-a lansat într-un lung şir de laude la adresa primarului Florea.

„Domnule primar, dar văd că merge bine treaba aici, în sectorul 5. Extraordinar, toată lumea e fericită, înseamnă că faceţi o treabă foarte bună la Primărie”, a spus artistul, de pe scenă.

Cam multe laude, având în vedere că e vorba de sectorul 5, din care fac parte vestitele cartiere Rahova şi Ferentari, unde „treaba” numai bine nu merge şi unde lumea numai fericită nu e.

Fireşte, a urmat un val de critici la adresa dlui Bittman. Acesta s-a apărat, declarând: „…nu cred că am elogiat pe cineva. Am constatat o stare de spirit care era bună în momentul acela. Nu-l cunoșteam pe domnul primar Florea, acum l-am cunoscut. Nu am primit bani de la vreun partid, sau de la vreun ONG…”

În ce ne priveşte, ar fi fost mai bine pentru dl Bittman dacă se rezuma să facă doar ceea ce ştie mai bine: să cânte. Dacă se abţinea, cântăreţ rămânea.

sursa foto: revista Tango

 

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...