Dacia, partener principal al circuitului UTMB World Series

Date:

Share post:

„Dacia devine partener principal UTMB®, precum și partener titular al competiției DACIA UTMB® Mont-Blanc, ducând astfel implicarea sa în UTMB® World Series la următorul nivel.

Ca urmare a acestei evoluții, Dacia va câștiga expunere cu un branding mai proeminent în cadrul evenimentelor din circuit”, a informat Groupe Renault România.

„Cu alte cuvinte, aventura va continua. Parteneriatul arată încă o dată că Dacia și UTMB® World Series împărtășesc valori similare – solidaritate, îndrăzneală, spirit de echipă și autenticitate. Trail running este într-adevăr o lume îndreptată către aventură, autodepășire, respect pentru oameni și mediu. Întregul univers este în perfectă armonie cu teritoriile mărcii Dacia: Eco-Smart, Robust & Outdoor, Essential but Cool.

Circuitul UTMB® World Series și Dacia împărtășesc, de asemenea, o abordare ambițioasă în ceea ce privește mobilitatea pentru toți: UTMB® Group își propune să permită cât mai multor persoane să se bucure de experiența de traseu și va anunța în curând extinderea planului său de CSR la World Series, bazându-se pe acțiunile pe care le-a întreprins pe UTMB® Mont-Blanc în ultimii 20 de ani. Dacia se angajează să ofere vehicule cu cel mai bun raport calitate/ pret de pe piață.

Dacia devine partenerul titular al etapei Dacia UTMB® Mont-Blanc, cel mai cunoscut și prestigios eveniment de trail running din lume. Cursa principală se întinde pe 171 km, urcă 9.963 de metri și înconjoară Mont-Blanc prin Italia, Elveția și Franța. O cursă unică ce s-a impus ca un eveniment iconic, recunoscut în întreaga lume.

DACIA RĂMÂNE PARTENERUL AUTO EXCLUSIV ÎN UTMB® WORLD SERIES

În calitate de partener auto exclusiv, Dacia pune la dispoziția organizatorilor UTMB® World Series o flotă de vehicule pentru toate probele din Europa. Marca furnizează în special vehicule Duster, care sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a depăși obstacolele, făcându-le deosebit de potrivite pentru trasee.

Dacia Jogger Sleep Pack

De asemenea, oferă mai multe vehicule Jogger echipate cu Sleep Pack din gama de accesorii InNature. Acest pachet transformă un Jogger într-un dormitor în câteva minute, făcându-l perfect pentru echipe în timpul cursei. Spring, vehiculul electric al marcii Dacia, este folosit și el pentru călătorii scurte.

La finala de la Chamonix, Dacia va contribui la planul de mobilitate durabilă a circuitului UTMB® World Series, furnizând o flotă de peste 35 de vehicule din gama sa, pentru a acoperi cerințele organizatorilor (marcarea traseului, aprovizionare și acordarea de asistență în timpul cursei).

Tot acest dispozitiv de vehicule va fi suplimentat cu o platformă de carpooling dedicată persoanelor fizice, platformă care va fi lansată cu ocazia etapei Dacia UTMB® Mont-Blanc 2023. Dacia se va alătura promovării sale pentru a crește gradul de conștientizare și a încuraja alergătorii, însoțitorii și voluntarii să o folosească”, se mai menţionează într-un comunicat de presă al Groupe Renault România.

sursa foto: Dacia groupe Renault

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...