„Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 le mulțumește tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a partidei de aseară – Consiliulului Local, Primăriei orașului Mioveni, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Jandarmeriei, Poliției Locale, Serviciului de Ambulanță, precum și partenerilor noștri care s-au implicat – conducerea Sălii Sporturilor din Pitești, reprezentanților mass-media şi, nu în ultimul rând, suporterilor care au fost alături de noi într-un număr foarte mare.

De asemenea, dorim mult succes echipei CSM București, atât în Cupa României, cât și în campionat, dar mai ales în Liga Campionilor.

Mulțumim staff-ului tehnic al echipei și jucătoarelor pentru spectacolul sportiv oferit publicului argeșean”, se arată într-o informare a clubului din Mioveni.

Reamintim că aseară, echipa de handbal fete a Daciei Mioveni, ajunsă în premieră în optimile Cupei României, a fost învinsă, la Sala Sporturilor din Piteşti, de mult mai bine cotata CSM bucureşti, scor 34-14.

sursa foto: Facebook/CS Dacia Mioveni 2012/Mihai Niţoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here