Dacia Manifesto, prototipul de tip Start Trek, nu va fi disponibil pentru vânzare, a anunţat constructorul (Galerie foto)

Date:

Share post:

Modelul Dacia Manifesto, prototipul futurist al constructorului român, prezentat în urmă cu nici două săptămâni, nu va fi oferit pentru vânzare, a informat Dacia, pe site-ul oficial al mărcii.

Manifesto nu va fi disponibil pentru vânzare, dar include toate inovațiile Dacia, inclusiv cele existente deja pe unele dintre modelele noastre și care vor fi disponibile în curând pentru toată gama, cele care urmează să fie lansate și cele care explorează idei noi, ce vor fi dezvăluite în viitor.

Cu Manifesto, Dacia își reafirmă viziunea privind un vehicul simplu, cool, robust, accesibil și prietenos cu natura”, a informat Dacia.

„Dacia Manifesto este un SUV decapotabil ultra-compact (adică mic de tot, mai mic decât Dacia Spring) astfel încât pasagerii să se poată conecta cu natura. Acest tovarăș de drum ușor și silențios pune accent pe agilitate și mai puțin pe viteză”, se menţionează pe site-ul oficial al Daciei.

Această simpatică jucărie electrică, fără portiere şi fără parbriz, cu un design desprins parcă din celebrul serial Star Trek, nu a fost concepută să aducă vreodată profit, ci să arate de ce e în stare marca Dacia, ce/cum pot Daciile arăta în viitorul nu prea îndepărtat şi, mai ales, ce potenţial are Dacia, în viitoarea lume a electromobilităţii.

Priviţi imaginile din galeria foto şi conchideţi singuri ce viitor poate avea Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Parlamentul României manifestă tendințe iliberale –  Dreptul ONG-urilor la litigare strategică limitat drastic

Modificările propuse sunt o încercare de a slăbi capacitatea...

Cum să joci inteligent la cazinoul online

Cei mai mulți jucători accesează un cazino online și...

Cum se fura din conductele OMV Petrom, în Argeş, Olt şi Teleorman. Detalii dintr-un dosar

"Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47...

Joci ruletă și blackjack live? Trebuie să știi asta…

Jocurile de live casino au devenit extrem de populare,...

Vata bazaltica: 4 caracteristici pe care ar trebui sa le cunoastem

Pentru a mentine casa mai calda mai mult timp...