Dacia lansează o nouă serie limitată, denumită „Techroad”, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy şi Dokker.

Maşinile din seria limitată Techroad vor fi disponibile şi pentru piaţa din România.

Această serie a fost creată pornind de la cele mai avansate versiuni de echipare de serie ale modelelor Dacia: Stepway pentru Dokker şi Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero şi Logan MCV, şi Prestige Plus pentru modelul Logan.

Singura excepţie este Dacia Duster, pe care seria limitată Techroad a fost construită plecând de la versiunea de echipare Comfort.

Faţă de dotările obişnuite pentru fiecare dintre modelele şi nivelele de echipare menţionate, versiunile Techroad includ suplimentar sistemul multimedia numit „Media NAV” (pentru modelele Logan, Lodgy, Duster şi Dokker), cameră de luat vederi pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan break si Sandero), sistemul „Cruise Control”, de păstrare constantă a vitezei de deplasare (pentru Logan berlină), volanul si ornamentul schimbătorului de viteze îmbrăcate in piele (pentru SUV-ul Duster).

Uzina Dacia nu a comunicat deocamdată preţurile pentru versiunile seriei limitate Techroad, însă, a anunţat că garanţia pentru acestea este exact la fel ca pentru orice altă Dacie (trei ani sau 100.000 km, oricare limită se atinge prima).

Sunt disponibile două culori noi, de roşu şi gri, denumite de constructor Fusion Red şi Highland Grey.

Seria limitată Dacia Techroad a fost lansată prima dată în Franţa, în ziua de 15 martie 2019 şi poate fi recunoscută după mai multe inserţii de culoare roşie pe planşa de bord şi în exteriorul caroseriei.

sursa foto: Groupe Renault

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here