Dacia Duster Pick-up îşi va face anul acesta debutul pe piaţă

Date:

Share post:

Mult aşteptatul model Dacia Duster Pick-up (camionetă) se află în faza finală a omologărilor ce premerg debutul vânzărilor, a declarat dl Hakim Boutehra, directorul general Renault Commercial Roumanie, într-un interviu acordat colegilor de la 0-100.ro.

„Maşina este acum în procedură de omologare spre a putea fi vândută…Sunt implicați specialiștii de la Romturingia, specialiștii noștri de la centrul din Titu și departamentul nostru de marketing”, a precizat oficialul Renault.

Dacia Duster Pick-up nu este o noutate absolută.

Cunoscutul carosier muscelean Romturingia SRL, companie deţinută de omul de afaceri Ion Stelian, a executat, în perioada 2012-2015, un lot de 500 de automobile Duster camionetă, în baza unei înţelegeri cu grupul OMV-Petrom, care a comandat maşinile.

În oferta oficială a Daciei, însă, un Duster camionetă încă nu este oferit, dar, după toate probabilităţile, va fi, poate chiar spre finalul acestui an.

Având în vedere că vorbim despre o autoutilitară, „orientată spre muncă”, după cum spun cei de la Renault, finisajele şi dotările de care va beneficia Duster Pick-up vor fi spartane, cel puţin în echiparea de bază.

Modelele de Duster produse de cei de la Romturingia Câmpulung Muscel aveau sarcina maximă de 450 kg. Probabil, şi cele produse de Dacia vor avea cam aceeaşi sarcină maximă.

Primele Duster camionetă vor avea două uşi şi benă, dar e foarte posibil ca, în cel mult un an sau doi, să apară şi variante cu şasiu (eventual şi ampatament) mărit, cu patru uşi şi benă.

Despre preţul acestor camionete Duster nu există încă nicio informaţie oficială. Însă, e de aşteptat ca ele să se situeze relativ aproape de cel al modelelelor de Duster clasic.

sursa foto: Auto Bild/Romturingia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular