Dacia a făcut publice preţurile noilor modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway

Date:

Share post:

Constructorul de automobile Dacia a dat azi publicităţii preţurile modelelor sale Logan, Sandero şi Sandero Stepway, aflate la a treia generaţie.

După cum am anunţat, a treia generaţie a acestor modele marchează un pas uriaş înainte faţă de precedentele două generaţii. Practic, nu mai există aproape nicio asemănare între generaţii şi ai putea lesne crede că e vorba de maşini cu totul noi.

Cea mai ieftină maşină din gamă este noul Logan, al cărui preţ de pornire pleacă de la 8.400 de euro (versiunea Acces SCe 65), cu toate taxele incluse. Versiunea Dacia Logan de top (Confort TCe 90 CVT) costă, însă, 12.950 de euro. La aceste preţuri se adaugă eventualele dotări opţionale solicitate de client.

Dacia Sandero este foarte aproape de Logan, ca preţuri. Acestea încep de la 8.600 de euro, pentru versiunea Acces SCe 65 şi ajung tot până la 12.950 de euro, pentru Confort TCe 90 CVT.

Pentru Dacia Sandero Stepway, preţurile sunt ceva mai piperate, pentru că din gamă lipseşte versiunea Acces, cea cu dotări minimale. Cea mai ieftină versiune este Essential TCe 90, al cărui preţ începe de la 12.050 euro. Varianta de top, Confort TCe 90 CVT (n-am înţeles de ce Dacia scrie pe site-ul propriu Comfort în loc de Confort), costă 14.050 euro. Plus eventualele opţionale.

Menţionăm că preţurile noilor modele Dacia pot fi consultate, de azi încolo, pe site-ul oficial al producătorului, www.dacia.ro

În medie, faţă de modelele anilor 2019-2020, cele ale anului 2021, anunţate azi, sunt mai mari, în medie, cu sume cuprinse între aproximativ 700 şi 1.500 de euro, în funcţie de versiune şi dotări.

Cum remarcam încă de anul trecut, progresul făcut de noile modele Dacia e uriaş, aşadar constructorul este îndreptăţit să ceară ceva bani în plus faţă de vechile generaţii, în condiţiile în care şi oferă mai mult.

sursa foto: Dacia groupe Renault

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular