În cazul în care aţi început să resimţiţi lipsa de pe „scena politică” a distinsei doamne Vasilica Viorica Dăncilă (dacă aţi uitat cine e doamna: e cea care ne-a făcut, ca popor, să-l dăm definitiv uitării pe numitul Bulă), venim azi cu veşti bune.

„Veorica” s-a trezit din letargie şi a ieşit din conul de umbră în care intrase. Lumea o credea dedată crătiţilor şi altor îndeletniciri de gospodină…când colo, nu, nici pomeneală.

Dna Dăncilă e trup şi suflet dedicată bunului mers al trebilor ţării. Într-atât de dedicată încât are şi nişte sfaturi. Iacătă-le:

„Liberalii au prelungit azi criza politică, arătând că nu le pasă de oameni. Iar în timp ce ei greșesc și se bâlbâie, România face față din ce în ce mai greu crizei coronavirusului.

E profund regretabil că PNL nu știe sau nu poate să facă ceea ce trebuie la guvernare. Dacă se știau nepregătiți, liberalii n-ar fi trebuit să dărâme guvernul PSD, un guvern bun pentru români, care a știut să gestioneze treburile țării.

Dincolo de politică, pe primul loc trebuie să fie oamenii – mai ales acum, în această perioadă complicată. Clasa politică trebuie să fie mult mai aproape de români, de nevoile și îngrijorările lor. E timpul solidarității și al deciziilor corecte pentru țară”, a cugetat doamna Dăncilă, într-o postare pe un cont de socializare.

Acu’ suntem într-o mare dilemă: cui îi mai spunem Pinocchio, Lui „dottore” Victor Ponta sau Veoricăi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here