„Dacă numărul de infectări creşte în continuare, avem în vedere măsuri mai dure”, avertizează prefectul de Argeş

Date:

Share post:

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, face apel la cetățeni să poarte masca de protecție, să evite zonele aglomerate și să respecte distanțarea fizică și igiena mâinilor, mai ales că în ultima perioadă ne confruntăm cu o creștere a numărului de cazuri COVID-19 (coronavirus).

“Toate instituțiile cu atribuții de control sunt pe teren, este operațional și în Argeș numărul de TelVerde (0800800165) la care cetățenii pot sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară.

Vom face tot ceea ce este instituțional posibil să verificăm modul cum se respectă măsurile. În funcție de ritmul de creștere a numărului de cazuri pozitive din Argeș vom fi deschiși să aplicăm și alte măsuri, mai dure decât în acest moment.

Nu ne dorim acest lucru și sperăm ca cetățenii să dea dovadă de responsabilitate și să respecte măsurile de prevenire a infecției cu noul coronavirus”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

În ultimele 24 de ore polițiștii argeșeni au efectuat verificări la 52 de societăți comerciale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare de totală de 10.750 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Jandarmii argeșeni au aplicat și ei 3 amenzi în valoare de 3500 lei și 8 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii au verificat două societăți comerciale și 110 persoane, dintre care 12 au fost surprinse nepurtând masca de protecție în spații închise.

Reprezentanții ISU Argeș au aplicat avertismente și amenzi în valoare totală de 1000 lei”, a informat biroul de presă al Prefecturii Argeş.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...