Dacă-i vreţi pe cei de la Salvamont Argeş alături la „Şcoala altfel”, căutaţi-i!

Date:

Share post:

Salvamont Argeş, ca instituţie finanţată din banii publici, e gata să se alăture cadrelor didactice şi elevilor, la acţiunile din cadrul programului „Şcoala altfel”. Asta, fireşte, cu condiţia ca salvamontiştii să fie solicitaţi.

„Având în vedere faptul că în perioada următoare vor fi foarte multe activități în cadrul programului „Școala altfel” organizate de instituțiile de învățământ, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, susține – pe baza unor acorduri anterior încheiate între instituția noastră și școala respectivă – diverse activități de popularizare a specificului de salvare montană, a mersului pe munte și comportamentului în natură”, se menţionează într-un comunicat de presă.

„Acestea constau din prezentarea de slide-showuri cu fotografii montane, explicarea activității noastre, prezentarea echipamentului specific, eventual a câinilor de avalanșă. Acestea se vor desfășura pe parcursul a 1-2 ore, în funcție de vârsta, capacitatea de înțelegere și de concentrare a copiilor. 

Inițierea unei astfel de colaborări se face printr-un e-mail pe adresa noastră salvamontag@yahoo.com în care se specifică școala, numărul de clase participante, numărul de elevi, vârsta acestora și perioada propusă.

Perioada propusă de către școală trebuie să conțină mai multe zile, pentru că aceste activități se vor desfășura fără afectarea capacității de intervenție, resursele noastre fiind limitate, urmând ca data exactă să fie stabilită de comun acord, în documentul semnat de părți”, se mai menţionează în documentul citat.

sursa foto: Salvamont Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni a ratat promovarea în prima ligă de fotbal (foto/video)

CS Mioveni n-a reușit promovarea în prima ligă de...

Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, o nouă ediție, la Pitești, peste câteva zile

În perioada 28 mai-2 iunie, Teatrul Alexandru Davila din...

Ion Georgescu a revenit în funcția de primar al orașului Mioveni, a decis Tribunalul Argeș

Ion Georgescu, fost primar al orașului Mioveni, judecat în...

Ion Mînzînă: ”Și la Rătești suntem pe drumul cel bun. Modernizăm și DJ 702G” (galerie foto)

Drumul județean 702G Recea (intersecție autostradă A1) - Catanele...