Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu (foto sus) a lansat, ieri, un atac fără precedent la ceea de dânsul numea „baroni liberali”, acuzându-i că fură fără reţineri din banul public pentru a se căpătui.

Deputatul Ungureanu a exemplificat cu cazul vicepreşedintelui PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, fostă vedetă de televiziune.

Deputatul l-a acuzat pe Rareş Bogdan că, în perioada în care se ocupa cu presa, firmele sale au fost abonate la contracte cu bani publici şi că a folosit gazetăria ca paravan pentru umplerea buzunarelor.

Reproducem mai jos spusele deputatului de Buzău Emanuel Ungureanu, referitoare la Rareş Bogdan.

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.

Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt. Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trend Communication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.

Dovada (una dintre ele) că Rareş Bogdan s-a înfruptat din banul public

Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii…

De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi. Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.

Asta este viața. Gata cu hoțiile! Pentru cei care doresc să revadă de unde s-a îmbogățit Rareș Bogdan le recomand să vadă această emisiune:

https://m.youtube.com/watch?v=0eoPhRDhvw4Sau să citească acest articol: https://www.google.com/…/sorina-matei-rares-bogdan…/amp

Recomand în prealabil să consumați și ceva pentru senzație de vomă…”

sursa foto: Facebook/Emanuel Ungureanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here