„Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” vom difuza filmul „Cyrano, mon amour” (titlul original: „Edmond”, realizat în 2018). Regia îi aparține lui Alexis Michalik, în rolurile principale fiind Thomas Solivéres, Olivier Gourmet, Mathilde Seigner, Tom Leeb și Clémentine Célarié.
Acțiunea filmului se petrece în decembrie 1897, la Paris. Edmond Rostand nu a împlinit încă treizeci de ani, dar are deja doi copii și o mulţime de griji. Nu a mai scris nimic de doi ani. Disperat, îi propune marelui actor Constant Coquelin o nouă piesă, o comedie eroică, în versuri, pentru stagiunea de sărbători. Edmond începe să scrie această piesă de la care nimeni nu așteaptă mare lucru. Pentru moment, are doar titlul: „Cyrano de Bergerac”.
Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 17 noiembrie 2019, de la ora 18.00, la Cinematograful „București” difuzăm filmul românesc „Maria, Regina României”. Regia îi aparține lui Regia: Alexis Sweet Cahill, în rolurile principale fiind Roxana Lupu, Daniel Plier și Adrian Titieni.


Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată.
În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.
Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și on-line, de pe platforma www.bilete.ro.”, a anunţat azi Primăria Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here