„În cursul nopții trecute, aproape de miezul nopții, un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare pe raza comunei Lunca Corbului, a observat un bărbat care era rănit în zona toracelui”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Bărbatul rănit fusese lovit de două ori cu cuţitul în piept şi era în stare gravă.

„Cei doi polițiști, din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, au acordat primul ajutor rănitului, timp în care au obținut primele date despre agresor și au reușit prinderea acestuia”. a mai informat Poliţia.

Rănitul a primit apoi îngrijiri specializate de la un echipaj SMURD de la ISU Argeş, apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean, în stare stabilă.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfășurate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș…

În această dimineață, în urma administrării materialului probator, al doilea bărbat, de 39 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore”, se mai arată în informarea de presă citată.

Individul va fi prezentat unui judecător, cu propunere de arestare preventivă, cel mai probabil, în cursul zilei de azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here