În perioada 25-26 martie, la Bucureşti, la hotelul „Ramada” din zona de nord a Capitalei, cunoscutul om de afaceri craiovean Marius Ghenea organizează un curs intensiv de antreprenoriat.

Evident, cursul e destinat celor care fie au o mică afacere şi doresc să o extindă şi să o consolideze, fie acelora care au de gând să păşească pe drumul iniţiativei private.

Cu siguranţă că dl Ghenea, care nu e doar un antreprenor de succes, ci şi autor al primei căreţi editate la noi, după 1989, dedicată antreprenoriatului, are destule sfaturi utile de dat, are suficiente experienţe personale utile de împărtăşit şi, ca atare, participând la un astfel de curs, nu aveţi decât de câştigat.

De notat că Marius Ghenea predă cursuri de profil la şcoli postuniversitare de MBA (Master of Business Administration), cum ar fi CEU Business School Bucureşti şi Maastricht School of Management, Olanda.

Detalii privind înscrierea la aceste cursuri găsiţi accesând link-ul de mai jos:
https://antreprenorinromania.ro/curs-intensiv-de-antreprenoriat-marius-ghenea-25-26-martie-2020/?fbclid=IwAR3_94-JAv8ifp1hc-4o9NrP2WcMAFuJdcI5S98KtF_IncxgtF_l7OziMuk

Puteţi, de asemenea, cere informaţii suplimentare scriind la adresa
office@antreprenorinromania.ro sau apelând telefonul 0720.736.516

sursa foto: ghenea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here