„Mâine, 5 iunie, administrația locală a orașului Mioveni în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș, serviciile publice și Penitenciarul Mioveni vor marca Ziua Mondială a Mediului printr-o amplă acțiune de colectare a deșeurilor din natură…”, a informat primarul urbei, Ion Georgescu.

Sub coordonarea echipelor din cadrul Primăriei Mioveni se vor organiza acţiuni de ecologizare în mai multe zone verzi din oraș, accent punându-se pe malurile râului Argeșel și zona Pădurii Făget. Pentru ca rezultatul acțiunii să fie unul de impact, voluntari de toate vârstele sunt invitați să se alăture acestei campanii de ecologizare

. Aceștia sunt așteptați sâmbătă dimineață, pe 5 Iunie, la Primăria oraşului Mioveni, în intervalul 08.30 – 09.00. Participanții vor avea la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111)”, a mai transmis dl Georgescu.

sursa foto: Primăria Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here