Ieri, la Muzeul Satului din Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal a lansat o nouă competiţie, numită Cupa Satelor. Competiţia este dedicată copiilor under 13 din satele și comunele României, aceasta debutând de la 1 octombrie. Întrecerea este organizată în parteneriat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

La această primă ediție s-au înscris deja peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele și comunele României. Aceștia vor împărtăși pasiunea și talentul lor pentru fotbal în fazele locale, regionale și finale ale Cupei Satelor, toate organizate în mediul rural.

“Sunt foarte bucuros că viziunea noastră strategică privind dezvoltarea fotbalului în mediul rural trece astăzi într-o nouă etapă. După acțiunile de scouting din proiectele Transformă Ulița în Stadion și Performanța Are Viitor, propunem un format competițional atractiv prin Cupa Satelor. Astfel, am convingerea că vom regăsi peste ani jucători ai echipei naționale care să mărturisească mândri că au început fotbalul în Cupa Satelor!”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

sursă: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here