Aseară s-a jucat ultimul meci din cadrul sferturilor de finală a Cupei României la fotbal, în care protagoniste au fost Dinamo şi Dunărea Călăraşi.

Deşi au jucat în deplasare, au avut mai multe absenţe în lot şi traversează o perioadă neagră, „câinii” au câştigat fără prea mari emoţii cu 3-1, profitând, poate, şi de faptul că divizionara secundă (care „trage” la play-off-ul pentru promovare) a odihnit câţiva titulari.

Cu o zi mai înainte, echipa care a eliminat pe FC Argeş în 16-imi, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a câştigat meciul de la Cluj-Napoca, cu Universitatea (tot 3-1), beneficiind de ajutor consistent din partea arbitrului Andrei Antonie.

Viitorul Pandurii a câştigat la Cluj-Napoca (şi) graţie arbitrajului favorabil

Cum, necum, Viitorul Pandurii, fostă Energeticianul, fostă, la origini, CS Şirineasa, echipă a multimilionarului Nicolae Sarcină şi pregătită de Flavius Stoican, a obţinut o performanţă deloc la îndemâna unei echipe de liga 2.

Păcat că s-a pierdut acel meci din 16-imi, poate ar fi putut fi FC Argeş în semifinalele Cupei. Nu poţi să nu regreţi acest lucru.

Calificate mai sunt Astra Giugiu şi CSU Craiova.

sursa foto: Facebook/Dunărea Călăraşi, Universitatea Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here