Cumplita moarte a unui salvamontist argeşean: spulberat de un camionagiu neatent

Date:

Share post:

Serviciul Salvamont Argeş este azi în zi de doliu, după ce unul dintre salvatorii de vieţi, Mircea Geantă, a murit fulgerător, în această dimineaţă, în urma unui tragic accident rutier provocat de un şofer de camion neatent.

„Dumnezeu să-l ierte pe colegul nostru GEANTĂ MIRCEA care azi dimineață, la doar 45 de ani, a murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgență, însă un autocamion i-a spulberat. Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om.

Suntem cu sufletul aproape de familie și iată, iarăși, cum e viața și cât de scump e un moment de neatenție. Drum lin, MIRCEA! DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN GRIJA LUI!”, au transmis azi colegii săi de la Salvamont Argeş.

Mircea Geantă a absolvit liceul „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş şi a fost inginer silvic de meserie, absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Forestiere a Universităţii Transilvania din Braşov. A fost căsătorit şi e tată a unei fetiţe. De 25 de ani era voluntar la formaţiunea Salvamont din Curtea de Argeş. Singurul voluntar de acolo.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Actualizare – Consiliul Judeţean Argeş a transmis, azi, un mesaj de condoleanţe prin intermediul paginii sale de Facebook, în care deplânge moartea salvamontistului Mircea Geantă.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular