Cumpără online Asigurări RCA

Date:

Share post:

Pe site-ul IrisAG.ro deținut de Iris AG Broker de Asigurare SRL, poți încheia rapid și simplu, asigurarea RCA online.

Iris AG Broker de Asigurare SRL, este o companie de brokeraj în asigurări cu sediul în Pitești, autorizată de ASF, având o echipă cu peste 25 ani de experiență în domeniu.

La IrisAG.ro găsești oferte de la mai multe societăți de asigurare, cu avantajul că poți încheia RCA-ul pe perioade de valabilitate de la 1 la 12 luni, cu sau fără clauză de decontare directă. Alte avantaje ale acestei platforme, sunt acelea că poți cumpăra asigurări RCA pentru orice tip de vehicul și destinație.

Cum să cumpăr o asigurare RCA online?

Atunci când utilizezi platforma IrisAG.ro, după ce vei introduce seria de șasiu, datele privind caracteristicile tehnice ale vehiculului se vor completa automat, dacă vehiculul se regăsește în baza de date a DRPCIV. La fel se va întâmpla și în cazul în care asiguratul este o persoană juridică, iar firma figurează în baza de date de la Registrul Comerțului.

Plata și livrarea contractului de asigurare RCA online

Un alt beneficiu la IrisAG.ro este acela că după alegerea ofertei și plata cu cardul, polița de asigurare RCA se livrează pe email și se înregistrează automat în contul creat pe platformă. Din contul tău îți poți gestiona ușor istoricul ofertelor și polițelor de asigurare.

Potrivit reglementărilor ASF din anul 2020, dovada asigurării RCA se realizează fie prin prezentarea acesteia în format digital de pe telefon, fie printată pe hârtie albă. Astfel, nu mai este nevoie să te deplasezi pentru a primi formularul RCA.

Reînnoire RCA la IrisAG.ro

Odată ce ai încheiat asigurarea RCA pe site-ul IrisAG.ro, la reînnoirea poliței nu va mai trebui să introduci din nou datele vehiculului sau datele personale. Este suficient să te loghezi în contul tău pe site și să alegi o nouă perioadă de asigurare, pentru obținerea ofertelor. Asta, dacă nu au intervenit modificări în datele din talonul de înmatriculare/ înregistrare al vehiculului. Și la reînnoire, asigurarea RCA o vei putea plăti în același mod cum ai făcut-o la început, online cu cardul.

În ziua de astăzi, din cauza pandemiei, multe persoane preferă să își rezolve problemele în mediul online. De acum, pe site-ul IrisAG.ro poți încheia de la distanța și asigurarea RCA, fără să mai fie necesar să te deplasezi la sediul asiguratorului.

Este bine să închei asigurare RCA online – cu decontare directă?

Clauza de decontare directa este serviciul auxiliar de gestionare a daunelor de către asiguratorii RCA a propriilor asiguraţi, achiziţia acestuia este opţională de către asigurat. În prezent această clauză este facultativă și se plătește separat de prețul asigurării RCA. Serviciul de decontare directă se ofertează obligatoriu, dar achiziția acestuia este opțională de către asigurat. Dacă alegi RCA cu clauza de decontare directă, prețul asigurării crește cu aproximativ 20% – 30%. Este util să alegi o asigurare RCA cu decontare directă doar dacă nu ai asigurare CASCO, sau daca optezi pentru un asigurator în care ai cea mai mare încredere.

Alte asigurări și servicii de la Iris AG Broker de Asigurare SRL

Pe site-ul IrisAG.ro, poți afla mai multe informații despre asigurări și daune. Poți consulta oferta de asigurări de locuințe, de călătorii și sănătate, sau poți opta pentru o acoperire de răspundere civilă profesională sau legală. În plus, vei primi garantat consultanță și suport de specialitate în domeniul asigurărilor.

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...