Cum va fi seara de Moş Nicolae, la Piteşti

Date:

Share post:

În seara de Moș Nicolae, înainte de aprinderea iluminatului festiv, la ora 17,45, spiridușii Moșului, coborâți din poveștile și piesele Teatrului „Alexandru Davila”, secția „Așchiuță”, vor sosi în caleașcă la Pitești și vor împărți bomboane copiilor, pe traseul Piața „Vasile Milea” – Piața Primăriei.

La ora 18, va răsuna primul colind al acestui an, interpretat de Paula Seling. Luminile de sărbătoare vor fi aprinse alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, și de cei mai mici dintre piteștenii prezenți în Piața Primăriei!
De la ora 18:05, corul mixt de la Biserica Domnească ,,Sf. Gheorghe” din Pitești, organizat la inițiativa pr. paroh George Neacșu și condus de George Popescu, student al Academiei de Muzică din București, va încălzi atmosfera Târgului de Crăciun Pitești 2021!

Pentru a ne bucura de sărbători fericiți și mai ales sănătoși, trebuie să respectăm regulile de protecție împotriva SarsCov2: purtarea obligatorie a măștii sanitare în spațiul pietonal al Târgului de Crăciun și păstrarea distanțării sociale!

Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...