Cum să îți ajustezi strategia de Poker pentru jucătorii imprevizibili

Date:

Share post:

Pentru că în ultima perioadă am vorbit foarte mult despre Poker și care ar putea fi cea mai bună strategie de aplicat în acest joc, trebuie să luăm în considerare mai multe aspecte ce sunt foarte importante. De exemplu, cei mai buni jucători de Poker din lume îți vor spune că cea mai importantă strategie aplicată în jocul de Poker este cea pe care te hotărăști să o aplici în funcție de tiparul și comportamentul jucătorilor care se află la aceeași masă cu tine. Dar dacă ai în fața ta un jucător imprevizibil? Iată ce trebuie să faci:

Cum să îți dai seama că un jucător este imprevizibil?

Când un jucător profesionist se așează la un turneu nou de Poker, acesta este interesat de un singur obiectiv important, să afle care sunt strategiile aplicate de către jucătorii săi. Nu se uită nici la bonusuri fara depunere și nici la câte jetoane au fiecare jucători, dar este foarte concentrat să afle cât mai repede cum gândește fiecare jucător și ce ar face fiecare dintre ei în orice situație importantă din mâinile turneului. Așadar, jucătorii din turneele de Poker, atât din mediul online, dar și offline pot fi de două feluri. Un tipar de jucător de Poker va încerca să găsească un stil de joc cât mai profitabil pentru el și va schimba strategii până când va găsi o formulă corectă.

Din perspectiva adversarului, când te confrunți cu un jucător care aplică strategii, nu vei vedea decât un comportament serios, cu runde pierdute și runde câștigate, cu decizii echilibrate și un comportament de joc destul de echilibrat. Dar mai există un tipar de jucător, acela imprevizibil, care seamănă foarte mult cu jucătorul strateg, dar care ia de cele mai multe ori, foarte multe decizii eronate, imprevizibile și care sunt surprinzătoare pentru fiecare jucător de la masa de joc. Acest gen de jucători pot fi identificați destul de ușor deoarece stilul său de joc este unul foarte toxic. Nu este niciodată precaut, nu va folda foarte frecvent și mereu încearcă să câștige prin bluff-uri.

Toate aceste decizii pe care jucătorul imprevizibil le ia sunt extrem de dăunătoare pentru el și un jucător profesionist care își dă seama de acest lucru, îl va lăsa pe jucătorul imprevizibil să continue să ia decizii eronate, să joace riscant, agresiv și cu oscilații foarte mari de strategie. Pentru a recunoaște un astfel de jucător, trebuie să simți că deciziile sunt absurde și să fii surprins de cât de ciudate sunt acestea.

Cea mai bună strategie pentru jucători imprevizibili

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci pentru a te poziționa într-o ipostază sigură față de acest tip de jucător. Adică să nu te lași manipulat de stilul său de joc și să nu intri în încercările sale de câștig. Cu puțin noroc, chiar și acele bluff-uri pe care jucătorul le forțează pot să îi acorde câteva mâini suficient de importante pentru a-l propulsa în turneu. Dacă nu te lași atras în jocul toxic al unui jucător imprevizibil, vei rămâne în siguranță. Tot ceea ce poți face într-o fază incipientă este să identifici jucătorul și intențiile sale.

Strategiile care au efect sunt cele care sunt folosite de către jucătorii profesioniști. Aceștia spun că cel mai bun stil de joc pe care îl poți aplica împotriva unui astfel de jucător imprevizibil este să joci la un nivel complet opus. Dacă jucătorul este foarte toxic, agresiv și pariază foarte mult, tu ar trebui să joci la capătul opus deoarece o astfel de strategie îl va forța pe jucător fie să abandoneze, fie să ajungă pe zero. Dacă jucătorul este complet neatent și nu are grijă cu pariurile pe care le plasează, ar trebui ca și tu să fii atent și să joci doar mâinile în care foarte mare încredere.

Optimizarea abilităților tale de Poker

Procesul de îmbunătățire a abilităților tale de poker este cea mai bună metodă de a deveni un jucător imprevizibil și de a-ți modifica în mod eficient strategia de turneu de poker, după cum este necesar. Din fericire, există mai multe posibilități de a face acest lucru și de a-ți crește procentul de câștiguri. Cu siguranță vei dori să investești cât mai mult timp de practică posibil jucând jocuri de poker online. Dacă bankroll-ul tău este limitat, găsește un echilibru între a juca poker online pe bani și jocuri ocazionale cu prietenii sau cu jetoane virtuale în regim de antrenament.

Dacă ești suficient de dedicat și chiar ai resurse financiare, dar îți și dorești să îți fructifici cât mai mult acest talent de jucător de Poker, poți oricând să angajezi un jucător de poker profesionist pentru a te mentora și pentru a te învăța tot ceea ce trebuie să știi despre strategiile corecte de Poker.

Concluzie

Chiar dacă ai deja puțină experiență în Poker, nu strică niciodată să îți perfecționezi stilul de joc, iar când un jucător imprevizibil intervine între tine și eficiența ta, lucrurile nu sunt primite foarte bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

O bestie cu chip de om, din Moşoaia, a violat o bătrână de 80 de ani

Un bărbat de 62 de ani din localitatea argeşeană...

S-au strâns banii necesari tratamentului în străinătate a micuţului David Mihăilă din Valea Mare Pravăţ

Familia micuţului David Mihăilă, un copilaş de numai câteva...

Iată aici care sunt cele mai importante 6 articole de toamnă!

Toamna este anotimpul perfect pentru a-ți actualiza garderoba și...

EXCLUSIV – Alexandru Pelici, despre Mario Tudose: „FC Argeş a câştigat un jucător de valoare”

Alexandru Pelici, antrenorul care a condus FC Argeş în...

8 medalii pentru judoka de la CS Mioveni la un turneul la Sibiu

Judoka legitimați la clubul CS Mioveni, pregătiți de Mihai...