În urma ședinței Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Argeş… (de ieri seară – n.r.) au fost adoptate măsuri derogatorii de la carantina zonală instituită pentru comunele Dârmănești și Bălilești, în privința condițiilor în care cetățenii care nu au domiciliul pe raza localităților în cauză le pot tranzita, cu mijloace auto.

Astfel, comunele vor putea fi tranzitate, după completarea, în prealabil, a unei declarații (olograf sau tipizat ori în format electronic), prin care își iau angajamentul ca pe durata tranzitării comunelor Dârmănești și/sau Bălilești să nu oprească sau staționeze.

Modelul de declaraţie pe proprie răspundere, necesară pentru tranzitarea comunelor aflate în carantină

Rutele ce vor putea fi folosite pentru tranzitare sunt:

DÂRMĂNEȘTI:
-DJ 731 (de la intersecția cu DN, 73, satele Piscani, Negreni și Dârmănești);

BĂLILEȘTI:

  • DJ 732A (satele Băjești, Bălilești);
  • DJ 732 (satele Bălilești, Golești și Poienița).

Este important ca fiecare dintre noi să aibă un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Vă reamintim de numărul de telefon TELVERDE – 0800 800 165, la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul Covit-19.

Atenţie: declaraţia pe proprie răspundere, completată după modelul prezentat în imagine, este necesară pentru toate persoanele care se află în vehiculul în tranzit. Altfel, veţi fi amendaţi şi nu vi se va permite tranzitul.

sursa foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here