Culmea hoţiei: prinşi cu lucruri furate din Suedia, în maşina furată şi ea

Date:

Share post:

„În urma unor informații obținute a reieșit faptul că în cursul zilei de astăzi va ajunge în județul Argeș, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanți, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de către aceştia”, a anunţat biroul de presă al Jandarmeriei.

Astfel, în jurul orei 13, utilitara respectivă a fost identificată în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul polițiștilor rutieri a fost oprită.

„Cele două persoane au fost încătușate deoarece existau informații că ar putea avea comportament agresiv, după care au fost conduse la sediul I.P.J. Argeș pentru efectuarea verificărilor ce se impun.

Maşina, furată şi ea

După verificarea documentelor găsite în mașină și verificarea în bazele de date operative s-a confirmat faptul că aceasta este furată și plăcuțele de înmatriculare sunt false.

Pentru aceste fapte s-au întocmit documentele de constatare, fiind sesizate organele de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor”, a mai anunţat Jandarmeria.

Numerele de înmatriculare montate pe camioneta roşie cu care au venit în ţară hoţii aparţin, de fapt, unei dubiţe de aceeaşi marcă (Peugeot), dar de culoare albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular